Voordeuren

Luxe en persoonlijke uitstraling voor elk type woning.
Uw voordeur is het visitekaartjes van de woning, het is daarom dan ook logisch dat aan de veiligheid is gedacht en onze deuren uitgevoerd zijn met het Politie keurmerk Veilig Wonen, SKG, RAL keurmerk,CE europees keurmerk en Komo keur.
Binnen het progamma produceren wij deurvullingen uitgevoerd met glas in lood – gezandstraalde beglazing met naam – figuurbeglazing uitvoerbaar in meer dan 30 verschillende uitvoeringen of een geheel eigen ontwerp.
Ook onze eigen ontwerpen omtrent de voordeuren zoals facetpanelen met sier-ornamenten in de uitvoering strak modern of klassiek zijn mogelijk, dit in combinatie met een passende siergreep en u heeft een voordeur die echt uniek is.Van geheel eigenstijl naar luxe en klasse. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden van mogelijkheden omtrent sierpanelen (inzetpanelen):
Stel ons ook gerust eens de vraagt over de mogelijkheden voor een compleet vleugeloverdekkende voordeuren systeem, kwaliteit die grenzeloos is. 

klik op de Obuk folder hieronder voor een compleet overzicht;

 

Belangstelling voor een prachtige voordeur ? neem contact met ons op en ervaar Vero kozijnen.

5 reacties op “Voordeuren

 1. Voordeur is werkelijk prachtig geworden, zeer goed advies ( geen opdringerig bedrijf met direct vragen van handtekening ) en montage keurig verzorgt.

  Wij zullen het bedrijf aanraden bij vrienden….

 2. Kunststofkozijnen zijn gemonteerd ! wij hebben een nieuwe voordeur- hefschuifpui en nieuwe kozijnen op de bovenverdieping laten monteren.

  Vaak heb je snelle verkoper en geen echt advies maar hier was het zeker anders. Een zeer goed- duidelijk advies van de goede adviseur ( Raymond ) wat ons veel vertrouwen gaf, fijne montage medewerkers.

  Uitstekend bedrijf ! kwaliteit en prijs verhouding geweldig goed, aanrader wat ons betreft.

  Mvg
  Fam. Gellio stella te Dordrecht.

 3. Zo mooi geworden onze woning,nieuwe kunststof kozijnen en schuifpui zeer content met uitgevoerde werkzaamheden.

  Ook een compliment voor de adviseur ! heeft ons meer dan uitstekend bijgestaan.

  Mvg
  Fam. Tuimelaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *