Voordeuren

Luxe en persoonlijke uitstraling voor elk type woning.
Uw voordeur is het visitekaartjes van de woning, het is daarom dan ook logisch dat aan de veiligheid is gedacht en onze deuren uitgevoerd zijn met het Politie keurmerk Veilig Wonen, SKG, RAL keurmerk,CE europees keurmerk en Komo keur.
Binnen het progamma produceren wij deurvullingen uitgevoerd met glas in lood – gezandstraalde beglazing met naam – figuurbeglazing uitvoerbaar in meer dan 30 verschillende uitvoeringen of een geheel eigen ontwerp.
Ook onze eigen ontwerpen omtrent de voordeuren zoals facetpanelen met sier-ornamenten in de uitvoering strak modern of klassiek zijn mogelijk, dit in combinatie met een passende siergreep en u heeft een voordeur die echt uniek is.Van geheel eigenstijl naar luxe en klasse. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden van mogelijkheden omtrent sierpanelen (inzetpanelen):
Stel ons ook gerust eens de vraagt over de mogelijkheden voor een compleet vleugeloverdekkende voordeuren systeem, kwaliteit die grenzeloos is. 

klik op de Obuk folder hieronder voor een compleet overzicht;

 

Belangstelling voor een prachtige voordeur ? neem contact met ons op en ervaar Vero kozijnen.

1 reactie op “Voordeuren

  1. Wij hebben een poosje geleden een mooie nieuwe kunststof voordeur met kozijn en zijlicht door Vero kozijnen laten plaatsen. Knap stukje werk geleverd! Na enige tijd moest ie opnieuw afgesteld worden wat na een belletje in no-time was geregeld. Uitstekende service en zeer prettig in de communicatie. Vero kozijnen is, wat ons betreft, een echte aanrader. Marcel en Roy bedankt voor alles!!!

Reacties zijn gesloten.