Voeg- gevel renovatie

Welkom bij de Vero groep voeg- gevel renovatie afdeling.
Wij als Vero groep gaan verder in totaal renovatie, onze vakkennis op het gebied van gevel renovatie binnen de kozijn- en geveltechniek is al jaren een begrip bij vele klanten. Een verdere uitbreiding was dan ook een kwestie van tijd omtrent het proces totaal geveltechniek !

Vero heeft als partner SvG, een bedrijf met meer dan 20 jaar betrouwbare ervaring.

Door onze kennis samen te voegen kunnen wij U als klant nog beter tot dienst zijn met een advies op maat. Het aanbieden van een totaalpakket, dit onderscheidt ons als Vero groep van elk ander bedrijf. De jaren van vakkennis en het bekent staan als een zeer gerenomeerd bedrijf heeft ons als Vero groep vele advies- projecten opgeleverd. De vraag naar het kunnen verzorgen van een totaal gevelproject zoals het uithakken van bestaande voegen- zandstralen-reinigen- aanbrengen nieuwe voegen en het impregneren van gevels, ook hierbij kunnen wij U volledig bijstaan.

Met ruim 20 jaar ervaring in het voegen en renoveren van gevels in zowel de nieuwbouw als bestaande bouw voor bedrijven en particulieren is hierin onze partner SvG.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Voegwerk
  • Uithakken/slijpen
  • Gevelreiniging
  • Impregneren
  • Scheurherstel
  • Na deze werkzaamheden kunnen wij natuurlijk ook onze mooie kunststof kozijnen bij u laten monteren !
Vraag een vrijblijvende offerte aan via de link rechtsboven !

Vero geveladvies, bouwkundig en technisch advies waar u als klant echt iets aan heeft.