Voeg- gevel renovatie

Welkom bij de Vero groep voeg- gevel renovatie afdeling.
Wij als Vero groep gaan verder in totaal renovatie, onze vakkennis op het gebied van gevel renovatie binnen de kozijn- en geveltechniek is al jaren een begrip bij vele klanten. Een verdere uitbreiding was dan ook een kwestie van tijd omtrent het proces totaal geveltechniek !

Vero heeft als partner SvG, een bedrijf met meer dan 20 jaar betrouwbare ervaring.

Door onze kennis samen te voegen kunnen wij U als klant nog beter tot dienst zijn met een advies op maat. Het aanbieden van een totaalpakket, dit onderscheidt ons als Vero groep van elk ander bedrijf. De jaren van vakkennis en het bekent staan als een zeer gerenomeerd bedrijf heeft ons als Vero groep vele advies- projecten opgeleverd. De vraag naar het kunnen verzorgen van een totaal gevelproject zoals het uithakken van bestaande voegen- zandstralen-reinigen- aanbrengen nieuwe voegen en het impregneren van gevels, ook hierbij kunnen wij U volledig bijstaan.

Met ruim 20 jaar ervaring in het voegen en renoveren van gevels in zowel de nieuwbouw als bestaande bouw voor bedrijven en particulieren is hierin onze partner SvG.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Voegwerk
 • Uithakken/slijpen
 • Gevelreiniging
 • Impregneren
 • Scheurherstel
 • Na deze werkzaamheden kunnen wij natuurlijk ook onze mooie kunststof kozijnen bij u laten monteren !
Vraag een vrijblijvende offerte aan via de link rechtsboven !

Vero geveladvies, bouwkundig en technisch advies waar u als klant echt iets aan heeft.

 

 

15 reacties op “Voeg- gevel renovatie

 1. Zeer tevreden zijn we met onze nieuwe kunststofkozijnen, werkelijk prachtige geworden. Onze nieuwe voordeur geeft veel reacties in de buurt wat natuurlijk erg leuk is. Alles is zeer prettig verlopen en de nazorg ook.

  Onze woning ziet er geweldig mooi uit, bedankt voor alles……

  Fam. Rut

 2. Na het eerste bezoek van adviseur een duidelijke en keurig verzorgde offerte ontvangen. Na het geven van opdracht is als uitstekend verzorgt en gemonteerd zeer vakkundig allemaal.

  Voor ons is het een aanrader.

  Mvg,
  Leen de Bes

 3. Alles is uitstekend regelt en elke afspraak is zeker nagekomen. Uitstekende prijs, zeer goed advies- ( Wim ) en fijne montage mannen erg vriendelijk en behulpzaam.
  Zeker een bedrijf die wij kunnen aanbevelen.

  Fam. Dijkstra te Spijkenisse

 4. Hallo wij zijn de familie Ching te Spijkenisse, onze nieuwe kunststof kozijnen zijn geplaatst en het is erg fijn verlopen allemaal. Onze adviseur dhr. Verwers heeft ons uitstekend bijgestaan de montage medewerkers waren erg netjes en beleefd. Het eind bedrag voor de gehele opdracht viel uitstekend binnen onze begroting, En geen aanbetalingen ook dat was wel erg prettig want je hoort wel eens vreemde verhalen.

  Vero kozijnen bedankt voor de uitstekende verzorging van het gehele project…..

 5. Medewerkers Vero kozijnen alle bedankt voor de goede zorg het was in alle opzichten zeer prettig om jullie de opdracht te verlenen voor onze nieuwe kunststof kozijnen. De adviseur- werkvoorbereider tot de montage ploeg echt geweldig.

  Fam. Landoof te Barendrecht.

 6. Onze ervaring met Vero kozijnen is uitstekend, mooie en kwaliteit kozijnen. De adviseur ook zeer vakkundig en hele fijne montage mannen.

  Onze ervaring grandioos, Vero kozijnen bedankt voor alles.

  Fam. van Herpen te Spijkenisse

 7. Gewoon een prettig bedrijf, geen onzin verkopers/adviseurs maar helder en duidelijk. Uitstekende prijs wat ook niet onbelangrijk was.

  Komen zeker terug in de toekomst voor laatste fase.

  Fam. Korteweg te Barendrecht.

 8. De kunststof kozijnen zijn alle gemonteerd ! Zeer mooi geworden de gehele woning.
  De mannen hebben meer dan uitstekend werk geleverd.

  Fijn bedrijf met een top advies.

  Alle bedankt.

 9. Zo is dat even een verandering ! geweldig mooi geworden. Vero kozijnen bedankt voor jullie TOP advies het is echt zo geworden zoals besproken. We zijn super blij met het resultaat.

  Fam. Stijling

 10. Vero kozijnen bedankt ! werkelijk prachtig geworden met jullie mooie houtlook kozijnen het Alkuplus profiel. Dat was het juiste advies die bij kregen van dhr. Ververs.

  Eindresultaat meer dan verwacht, montage ploeg top. Groot compliment voor jullie allemaal.

  Gr,
  Leo en Mira te Spijkenisse

 11. Hallo Vero kozijnen, onze nieuwe kunststof kozijnen zijn alweer enkele weken geleden geplaatst en het ziet er prachtig uit. Ik wil iedereen bedanken, de montage mannen waren geweldig en uitstekende adviseur die ons bijstond met werkelijk alle vragen en oplossingen.

  Wij hebben Vero kozijnen ervaren al een dikke 10 !

  Groeten,
  Sam en karin Vreugde

 12. Onze nieuwe kozijnen (kunststof) zijn gemonteerd ! het is uitstekend verlopen. Vanaf de offerte/advies fase tot de volledige montage. Groot compliment voor iedereen.

  Bedankt !

  Fam. Vet te Barendrecht

 13. Zo dan, onze nieuwe kunststof kozijnen zijn gemonteerd ! wat is het mooi geworden echt gaaf. Vero onwijs bedankt voor jullie goede advies en hulp, het is allemaal geweldig verlopen groot compliment ok voor montage ploeg ( Top gasten )

  Groeten,
  Dave en Linda

 14. Garantie voor een prachtig eindresultaat, goed prijs en uitstekende montage ploegen. Dikke 10 namens ons.

  Vera en Frank Otsein.
  Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *