Join the family off Vero !

Vero kozijnen is een bedrijf waar u als klant kunt uitgaan van een uitstekend en goed advies over uw wens voor nieuwe (kunststof) kozijnen- ramen- deuren- schuifpui of dakkapel, Vero kozijnen heeft enkel een adviserende rol! De adviseur staat u volledig bij omtrent uw wensen, en gaat u tevens voorzien van een advies die gebaseerd is op vele jaren ervaring. Waar kijken wij naar, als wij praten over een goed advies! Uw bestaande gevel,  denk hierbij  aan de kleur van de gevel(steen) het bouwjaar van de woning waardoor er een keuze gemaakt kan worden voor een klassieke- of moderne uitstraling van de gevelelementen.

Natuurlijk komen ook de keurmerken ter spraken tijdens het gesprek met de adviseur, wanneer zijn die van toepassing en wat zijn de wettelijke normen nu eigenlijk ! dit wordt u graag uitgelegd.

De reden waarom u voor ons zou kunnen kiezen:
– Het beste advies omtrent de nieuwe (kunststof)kozijnen.
– Kwaliteit en een meer dan uitstekende prijs.

– Montage volgens de VKG richtlijnen.
– Nooit meer schilderen geen dure onderhoudskosten meer aan uw huis.
– Uitstekende isolatie en veiligheid normen.
– Vakkundige montage door eigen montageploegen Vero-online B.V.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing, en tevens de privacyverklaring deze zijn beide te lezen op de website. Wilt u de alg. voorwaarden/privacyverklaring per mail ontvangen ? natuurlijk is dit mogelijk mail naar info@verokozijnen.nl met als onderwerp verzoek Alg. voorwaarden of privacyverklaring ontvangen en deze wordt u keurig toegezonden.