Extra informatie kozijnen

Warmte-isolatie.

Bij een huis gaat ca 25% van de energie door de ramen verloren. Warmte-isolatie is dus zeer belangrijk. De isolatie hangt af van het materiaal van de kozijnen, van de dichtheid en van de beglazing. De isolerende eigenschappen van ramen hangen af van de U-waarde. Hoe kleiner de U-waarde, hoe beter de isolerende eigenschappen van de ramen.

Geluidsisolatie.

Lawaai is onaangenaam en kan bij bepaalde intensiteit en duur een negatieve invloed hebben. Daarom dient u rekening te houden met de juiste beglazing, materiaal voor de kozijnen en dichtheid. De kunststof kozijnen voldoen aan de hoogste normen. Laat u hierover informeren door de bouwkundige- technisch adviseur.

Dichtheid.

Ramen zijn een belangrijk onderdeel van de buitenkant van uw huis en moeten slagregen en wind kunnen weerstaan. Belangrijk daarbij is de dichtheid van een raam oftewel de mate waarin de lucht wordt doorgelaten. Een belangrijk punt hierbij is ook de afdichting doormiddel van de rubber kaders, wij laten u de afdichting bij Vero kozijnen graag zien.

Inbraakveiligheid.

Binnen enkele seconde kan een getrainde inbreker een raamvleugel forceren. Om dit te voorkomen, bieden wij u al naar gelang de collectie en uw wensen een uitstekende basiszekerheid in de weerstandsklasse en SKG*** uitvoering. Hierbij zijn de kunststof kozijnen ook voorzien van extra nokvergrendelingen en kaderdichting. Veiligheid waar u echt op kunt vertrouwen.

Inbouw-montage met stel-kozijn.

Een vakkundige montage van de ramen en deuren in kunststof gebeurd dan ook doormiddel van HET TOEPASSEN VAN EEN STEL KOZIJN, dit is de voorwaarden voor het goed functioneren van de kozijnen- ramen- deuren en schuifpuien. Daarom moet de montage enkel door geschoold personeel worden uitgevoerd. Vero kozijnen geveladvies kan u een inbouw garanderen die in technisch opzicht helemaal up-to-date is. Overleg met uw directe adviseur wat de beste montagewijze is voor uw woning.