Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen voor het leven

De aanschaf van een kunststof kozijn is een duurzame investering. Je bespaart namelijk veel kosten. Kunststof kozijnen hebben geen schilderbeurt nodig en gaan tientallen jaren mee. Kozijnen van Veka leveren bovendien een energiebesparing op in huis en zijn inbraakwerend. Een kunststof kozijn biedt een leven lang voordelen, zowel bij nieuwbouw als bij vervanging van bestaande kozijnen. Dat woont wel zo prettig.

VEKA; technisch en esthetisch aan de top… 
Het verdiepte kozijnsysteem biedt de mogelijkheid naar binnen- en buitendraaiende ramen en deuren toe te passen, waarbij de diepte werking blijft bestaan. SOFTLINE 116 NL Retro/ Royaal is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld met het oog op het nieuwe bouwbesluit en de wens van architecten om een eigen uitstraling aan het kozijn te geven. Het verdiepte profiel maakt de toepassing van dikker glas mogelijk. Dit levert een hoge isolatiewaarde en geluidwering op. Door het verdiepte profiel is SOFTLINE 116 NL Retro/ Royaal bovendien uiterst geschikt voor renovatie ter vervanging van bestaande houten kozijnen.

Vlak of Renovatieprofiel…
Beide profielen zijn voorzien van stalen versterkingen!  Het vlakke SOFTLINE AD profiel is 82 mm, terwijl het renovatieprofiel een dikte van 116 mm heeft. Daardoor heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout. Het vlakke profiel oogt daarentegen toch wat strakker en moderner en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter. Onder het prettige uiterlijk van Veka kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerder wanden en stalen versterkingen, zijn de SOFTLINE profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar.
softline kozijnprofielen van Veka zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduwdruk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten. Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan U in meerdere opzichten de vruchten plukt: U heeft geen last van tocht, U bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.

Ontworpen voor de Nederlandse smaak…
De Nederlandse bouw, van oud en statig tot strak en modern, wordt gekenmerkt door een eigen karakter. Met andere woorden: verdiept in de buitenmuren liggende kozijnen. Uiteraard sluit SOFTLINE zich volledig bij deze bouwwijze aan. Vraag daarom enkel naar SOFTLINE kunststof kozijnprofielen van VEKA als u waarde hecht aan authentieke en smaakvolle ramen en deuren.
De constructie zorgt voor ongekende stevigheid… Onder het prettige uiterlijk van VEKA kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerdere wanden en stalen versterkingen, zijn de SOFTLINE profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar.

Een rustig gevoel: de beste beveiliging tegen inbraak…
Het is helaas de realiteit van vandaag: deuren en ramen moeten berekend zijn op het weren van ongewenst bezoek. Met het oog daarop biedt VEKA kozijnsystemen die voorzien kunnen worden van het politie keurmerk ‘veilig wonen’ Mede dankzij de stalen versterking in de profielconstructie wordt hiermee ode allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

U heeft de kleuren voor het uitkiezen…
U dacht dat kunststof kozijnen per definitie “spierwit” zijn? Dan brengen we u graag op andere gedachten! Met VEKA kozijnprofielen heeft u namelijk de keuze uit een breed pallet genuanceerde tinten, van uitgesproken eigentijds naar traditioneel en van uni tot houtdesign. De kleuren zijn onafhankelijk van elkaar voor binnen en buiten toepasbaar. Voor de oppervlakte van onze gekleurde profielen hanteren wij dezelfde hoge VEKA eigen kwaliteitsmaatstaven als bij de profiel productie. Onze productiemethode staat garant voor altijd gelijkmatige structuren en kleuren en zorgt voor een hoge weerbestendigheid en kleurechtheid óók bij sterk zonlicht en ruw zeeklimaat.

Vakkundige verwerking…
VEKA kunststof kozijn profielen worden op vakkundige wijze verwerkt tot hoogwaardige kozijnen. Om gegarandeerde kwaliteit te waarborgen, werkt VEKA enkel samen met een selecte groep geautoriseerde verwerkers. Deze VEKA kozijnspecialisten combineren de modernste techniek met ambachtelijk vakmanschap. Vanaf de allereerste opmeetfase tot en met de uiteindelijke montage staan zij garant dat de synthese van functionaliteit en schoonheid ook bij u optimaal tot haar recht komt.

De voordelen op een rijtje…
Profielsysteem
Vijfkamerprofielen, inbouwdiepte 116mm, wanddikte 3mm, 45 graden contouren voor een moderne en vriendelijke uitstraling. Raamprofielen in 3 vormen: verspringend,
half verspringend of gelijkliggend.
Versterking volgens VEKA richtlijn (NEN 6702).

Kwaliteitsbewaking
Vero kozijnen- geveladvies heeft als VEKA kunststof kozijn fabrikant zijn 1509001 certificaat.

Onze richtlijnen zijn:

 • Gevelkozijnen als exclusief eindproduct.
 • Hoogste Fabriek garanties.
 • Scherpe prijs- kwaliteit verhouding.
 • Werkzaam onder keurmerk garantie.
 • Uitstekende service.
 • Optimale klant tevredenheid.
 • Tevens is de bouwafdeling aangesloten bij het NWA garantiefonds.
 • Deskundig technisch- bouwkundig advies.

Vero kozijnen geveladvies, Uw partner bij de vraag naar kunststof kozijnen. 

21 reacties op “Kunststof kozijnen

 1. Zowel ons huis in Nieuwegein als de woning van onze dochter in Dordrecht voortreffelijk uitgevoerd met nieuwe kunststof kozijnen en voorzien van een uitstekend advies.

  Kortom een meer dan uitstekende prijs en advies, de zeer fijne en vakkundige communicatie zowel voor-tijdens als na de montage.

  Onze ervaring TOP bedrijf die werkelijk alles nakomt wat beloofd wordt.

  M.v.g.
  Fam. de Fakkel

 2. Na het eerste bezoek van adviseur een duidelijke en keurig verzorgde offerte ontvangen. Na het geven van opdracht is als uitstekend verzorgt en gemonteerd zeer vakkundig allemaal.

  Voor ons is het een aanrader.

  Mvg,
  Leen de Bes

 3. Alles is uitstekend regelt en elke afspraak is zeker nagekomen. Uitstekende prijs, zeer goed advies- ( Wim ) en fijne montage mannen erg vriendelijk en behulpzaam.
  Zeker een bedrijf die wij kunnen aanbevelen.

  Fam. Dijkstra te Spijkenisse

 4. Hallo wij zijn de familie Ching te Spijkenisse, onze nieuwe kunststof kozijnen zijn geplaatst en het is erg fijn verlopen allemaal. Onze adviseur dhr. Verwers heeft ons uitstekend bijgestaan de montage medewerkers waren erg netjes en beleefd. Het eind bedrag voor de gehele opdracht viel uitstekend binnen onze begroting, En geen aanbetalingen ook dat was wel erg prettig want je hoort wel eens vreemde verhalen.

  Vero kozijnen bedankt voor de uitstekende verzorging van het gehele project…..

 5. Medewerkers Vero kozijnen alle bedankt voor de goede zorg het was in alle opzichten zeer prettig om jullie de opdracht te verlenen voor onze nieuwe kunststof kozijnen. De adviseur- werkvoorbereider tot de montage ploeg echt geweldig.

  Fam. Landoof te Barendrecht.

 6. Een zeer mooie hef/schuifpui is dan ook geleverd en geplaatst door de medewerkers ! Een fijn team mensen die zeer behulpzaam zijn.

  Team Vero kozijnen ontzettend bedankt voor een uitstekende Service.

 7. De kunststof kozijnen zijn alle gemonteerd ! Zeer mooi geworden de gehele woning.
  De mannen hebben meer dan uitstekend werk geleverd.

  Fijn bedrijf met een top advies.

  Alle bedankt.

 8. In december 2014 is onze gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en we zijn zeer tevreden! Top service! En zeker een aanrader voor iedereen. Alles volgens afspraak!

  Vero kozijnen en montage ploeg bedankt!

  Fam. Schipper

 9. Hallo Vero kozijnen, onze nieuwe kunststof kozijnen zijn alweer enkele weken geleden geplaatst en het ziet er prachtig uit. Ik wil iedereen bedanken, de montage mannen waren geweldig en uitstekende adviseur die ons bijstond met werkelijk alle vragen en oplossingen.

  Wij hebben Vero kozijnen ervaren al een dikke 10 !

  Groeten,
  Sam en karin Vreugde

 10. Zo mooi geworden onze woning,nieuwe kunststof kozijnen en schuifpui zeer content met uitgevoerde werkzaamheden.

  Ook een compliment voor de adviseur ! heeft ons meer dan uitstekend bijgestaan.

  Mvg
  Fam. Tuimelaar

 11. Nieuwe kozijnen zitten er in ! Top verlopen alles vanaf eerste contact echt prettig en een goed advies. Montage mensen vakmensen.

  Team Vero kozijnen bedankt.

  Gr,
  T. van Geel

 12. De hele week montage ploeg over de vloer gehad, zeer prettige en vakkundig personeel. Het is heel mooi geworden, wij zijn meer dan te vreden Vero kozijnen heeft ons echt voorzien van advies op maat. Eindresultaat prachtig geworden onze goede referentie is dan ook meer dan verdient.

  Dhr/ mevr, Engelvrij te Barendrecht.

 13. Onze nieuwe kozijnen (kunststof) zijn gemonteerd ! het is uitstekend verlopen. Vanaf de offerte/advies fase tot de volledige montage. Groot compliment voor iedereen.

  Bedankt !

  Fam. Vet te Barendrecht

 14. Zo dan, onze nieuwe kunststof kozijnen zijn gemonteerd ! wat is het mooi geworden echt gaaf. Vero onwijs bedankt voor jullie goede advies en hulp, het is allemaal geweldig verlopen groot compliment ok voor montage ploeg ( Top gasten )

  Groeten,
  Dave en Linda

 15. Er wordt echt met je mee gedacht, aangezien wij niet elk jaar kozijnen laten vervagen is dat toch wel erg fijn. Het eerste contact was al enorm prettig, na opdracht gegeven te hebben werd het alleen maar beter. Communicatie en afspraken waren zeer goed, alles vlekkeloos verlopen. Voor ons was het een zeer prettige en fijne ervaring ! TOP…

 16. Helemaal tevreden ! advies en vertrouwen was top. Eindresultaat zeer mooi geworden. Wij zijn enorm blij hoe alles is verlopen. Groot compliment !

  Fam. Doesburgen

 17. Geweldig geholpen team Vero kozijnen. We zijn enorm blij dat het zo mooi is geworden en alles zo vlekkeloos verliep extra compliment voor Roy en montage ploeg vakwerk.

  Regino en Sandra.

 18. Garantie voor een prachtig eindresultaat, goed prijs en uitstekende montage ploegen. Dikke 10 namens ons.

  Vera en Frank Otsein.
  Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *