Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen voor het leven

De aanschaf van een kunststof kozijn is een duurzame investering. Je bespaart namelijk veel kosten. Kunststof kozijnen hebben geen schilderbeurt nodig en gaan tientallen jaren mee. Kozijnen van Veka leveren bovendien een energiebesparing op in huis en zijn inbraakwerend. Een kunststof kozijn biedt een leven lang voordelen, zowel bij nieuwbouw als bij vervanging van bestaande kozijnen. Dat woont wel zo prettig.

VEKA; technisch en esthetisch aan de top… 
Het verdiepte kozijnsysteem biedt de mogelijkheid naar binnen- en buitendraaiende ramen en deuren toe te passen, waarbij de diepte werking blijft bestaan. SOFTLINE 116 NL Retro/ Royaal is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld met het oog op het nieuwe bouwbesluit en de wens van architecten om een eigen uitstraling aan het kozijn te geven. Het verdiepte profiel maakt de toepassing van dikker glas mogelijk. Dit levert een hoge isolatiewaarde en geluidwering op. Door het verdiepte profiel is SOFTLINE 116 NL Retro/ Royaal bovendien uiterst geschikt voor renovatie ter vervanging van bestaande houten kozijnen.

Vlak of Renovatieprofiel…
Beide profielen zijn voorzien van stalen versterkingen!  Het vlakke SOFTLINE AD profiel is 82 mm, terwijl het renovatieprofiel een dikte van 116 mm heeft. Daardoor heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout. Het vlakke profiel oogt daarentegen toch wat strakker en moderner en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter. Onder het prettige uiterlijk van Veka kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerder wanden en stalen versterkingen, zijn de SOFTLINE profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar.
softline kozijnprofielen van Veka zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduwdruk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten. Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan U in meerdere opzichten de vruchten plukt: U heeft geen last van tocht, U bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.

Ontworpen voor de Nederlandse smaak…
De Nederlandse bouw, van oud en statig tot strak en modern, wordt gekenmerkt door een eigen karakter. Met andere woorden: verdiept in de buitenmuren liggende kozijnen. Uiteraard sluit SOFTLINE zich volledig bij deze bouwwijze aan. Vraag daarom enkel naar SOFTLINE kunststof kozijnprofielen van VEKA als u waarde hecht aan authentieke en smaakvolle ramen en deuren.
De constructie zorgt voor ongekende stevigheid… Onder het prettige uiterlijk van VEKA kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerdere wanden en stalen versterkingen, zijn de SOFTLINE profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar.

Een rustig gevoel: de beste beveiliging tegen inbraak…
Het is helaas de realiteit van vandaag: deuren en ramen moeten berekend zijn op het weren van ongewenst bezoek. Met het oog daarop biedt VEKA kozijnsystemen die voorzien kunnen worden van het politie keurmerk ‘veilig wonen’ Mede dankzij de stalen versterking in de profielconstructie wordt hiermee ode allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

U heeft de kleuren voor het uitkiezen…
U dacht dat kunststof kozijnen per definitie “spierwit” zijn? Dan brengen we u graag op andere gedachten! Met VEKA kozijnprofielen heeft u namelijk de keuze uit een breed pallet genuanceerde tinten, van uitgesproken eigentijds naar traditioneel en van uni tot houtdesign. De kleuren zijn onafhankelijk van elkaar voor binnen en buiten toepasbaar. Voor de oppervlakte van onze gekleurde profielen hanteren wij dezelfde hoge VEKA eigen kwaliteitsmaatstaven als bij de profiel productie. Onze productiemethode staat garant voor altijd gelijkmatige structuren en kleuren en zorgt voor een hoge weerbestendigheid en kleurechtheid óók bij sterk zonlicht en ruw zeeklimaat.

Vakkundige verwerking…
VEKA kunststof kozijn profielen worden op vakkundige wijze verwerkt tot hoogwaardige kozijnen. Om gegarandeerde kwaliteit te waarborgen, werkt VEKA enkel samen met een selecte groep geautoriseerde verwerkers. Deze VEKA kozijnspecialisten combineren de modernste techniek met ambachtelijk vakmanschap. Vanaf de allereerste opmeetfase tot en met de uiteindelijke montage staan zij garant dat de synthese van functionaliteit en schoonheid ook bij u optimaal tot haar recht komt.

De voordelen op een rijtje…
Profielsysteem
Vijfkamerprofielen, inbouwdiepte 116mm, wanddikte 3mm, 45 graden contouren voor een moderne en vriendelijke uitstraling. Raamprofielen in 3 vormen: verspringend,
half verspringend of gelijkliggend.
Versterking volgens VEKA richtlijn (NEN 6702).

Kwaliteitsbewaking
Vero kozijnen- geveladvies heeft als VEKA kunststof kozijn fabrikant zijn 1509001 certificaat.

Onze richtlijnen zijn:

  • Gevelkozijnen als exclusief eindproduct.
  • Hoogste garantie normen.
  • Scherpe prijs- kwaliteit verhouding.
  • Werkzaam onder keurmerk garantie.
  • Uitstekende service.
  • Optimale klant tevredenheid.
  • Deskundig bouwtechnisch advies.

Vero kozijnen geveladvies, Uw partner bij de vraag naar kunststof kozijnen.