Productie Afd.

Verbluffende resultaten

We starten bij de onbewerkte profielen. Ze beschikken over de uiterst stabiele verbindingen omdat ze voorafgaand aan het lasproces worden voorzien van een kunststof vulling. Rubberen onderdelen kunnen we mee lassen. De vierkops lasmachine levert verbluffende resultaten op! Op basis van bij u thuis uitgevoerde metingen, zagen we de profielen tot op de millimeter nauwkeurig. Speling kunnen we ons niet veroorloven, dat beïnvloedt isolatiewaarden, dichting en levensduur.

State of the art

De productielijn is state of the art. Naast computergestuurde las- en zaagapparatuur, beschikt Wigger over een volledig geautomatiseerd transportsysteem en hightech frees- en afvlakmachines. De assemblagetafels met loopkranen zorgen ervoor dat de medewerkers niet zwaar hoeven te tillen. Ondanks dat het om kunststof gaat, kunnen de onderdelen een behoorlijk gewicht hebben. We verstevigen profielen namelijk met gegalvaniseerd staal. Met de freesmachine brengt Wigger
sleuven aan en in contramallen maken we profielen perfect passend. De afvlakmachine werkt verbindingsnaden weg.

Eindassemblage en eindcontrole

Montagegaten zijn voorbewerkt, zodat er geen zaagsel in de profielen terecht komt. Op de vleugelafdeling installeren we de bewegende delen en bij de eindassemblage worden de laatste handelingen verricht. We vertrouwen daarbij letterlijk op de timmermansogen van de vakmensen. Na een grondige eindcontrole maken we uw maatwerkproducten voor transport gereed. Ze wachten in de opslag totdat ze bij u thuis kunnen worden gemonteerd.

  • Energiebesparend: Door de opbouw van profielen met meerdere luchtkamers ontstaat de best mogelijke warmte- en geluidsisolatie. En dat merkt u aan uw energierekening.
  • Nooit meer schilderen
  • Lange levensduur
  • Veilig wonen: Door toepassing van SKG-gecertificeerd hang-en sluitwerk doorstaan onze kunststof kozijnen glansrijk alle inbraakwerendheidstesten. Een veilige gedachte die u er gewoon standaard bij krijgt.
  • Milieuvriendelijk: De lange levensduur, de aan strenge eisen gebonden productie van kunststof profielen en de uitstekende recycling van kunststof kozijnen dragen bij aan een beter milieu. En dat willen we toch allemaal.

Kunststof kozijnen bieden u daarom nu al, maar zeker op termijn, het meest voordelige alternatief ten opzichte van andere materialen. Wel zo fijn voor uw portemonnee.