Subsidie in 2023 !

Het is alweer 2023, en alle subsidieregels zijn dan ook bekend, ook voor de kunststof kozijnen.

En het is goed nieuws! Net zoals voorgaande jaren valt de subsidie voor isolatie weer onder de ISDE, maar er is één grote wijziging waar velen erg blij van zullen worden. Het is in 2023 namelijk ook mogelijk om al voor één isolatiemaatregel subsidie aan te vragen. U ontvangt dus ook al subsidie als u alleen kiest voor kunststof kozijnen met HR++ of HR+++ beglazing.

Via de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie aanvragen voor het nemen van diverse isolatiemaatregelen.

Hoeveel subsidie voor kunststof kozijnen kan ik ontvangen ?

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid maatregelen die u neemt en de kosten. Kiest u voor het nemen van twee maatregelen, dan ontvangt u tot 30% van de totale kosten als subsidie. Kiest voor het nemen van één isolatiemaatregel, dan ontvangt u tot 15% van de totale kosten als subsidie.

Vero kozijnen biedt u eventueel de mogelijkheid om de ISDE formulier door ons te laten invullen.

2023 biedt u dus ook nog een mooie kans om te profiteren van de regeling, vraag een vrijblijvende offerte aan, en laat de prachtige nieuwe kunststof kozijnen monteren in 2023 !

* aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend ! U bent zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van de informatie als u subsidie wilt gaan aanvragen.