De hef-schuifpuien serie !

Optimaal comfort, consequente functionaliteit en compromisloze kwaliteit – de exclusieve kunststof hefschuifdeuren van Vero met hun slanke, barrière vrije profielen in nagenoeg alle kleuren fungeren als architectonische vormgevingselementen.

Binnen en buiten worden één: de leefruimte wordt groter, de natuur wordt geïntegreerd in het woonlandschap en de woonkwaliteit neemt toe. Vero hefschuifdeuren onderscheiden zich door effectieve veiligheidsvoorzieningen en bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie. Ze zijn zelfs geschikt voor passiefhuizen. Onze twee systeemvarianten worden exact volgens de individuele wensen van onze klanten vervaardigd – in talrijke uitvoeringen, met twee tot vier vleugels.

Ervaar de kwaliteit die echt mogelijk is, en geniet volop van comfort!