Waarom kiezen voor kunststof kozijnen ?

Hoewel kozijnen zelf maar relatief klein zijn, bepalen ze voor een groot deel de uitstraling van uw huis. Het is dan ook belangrijk dat u mooie en goed onderhouden kozijnen in uw huis heeft, wat uw huis direct een stuk aantrekkelijker maakt. De keuze voor een kunststof kozijn levert een aantal grote voordelen op:

De voordelen omtrent Kunststof kozijnen:

Uitstraling.

Elke paar jaar is het een gevecht met houten kozijnen om deze zo glad mogelijk te schuren. Met kunststof kozijnen heeft u deze problemen niet. Dit komt omdat kunststof kozijnen van ‘nature’ heel glad zijn en dit ook blijven: een kunststof kozijn zit gegarandeerd ‘strak in de lak’.

Veiligheid.

Het is een veilig gevoel wanneer kozijnen uw belangrijkste bezittingen beschermen. Storm, spelende kinderen of het inbrekersgilde: kunststof kozijnen weerstaan het allemaal. De techniek en innovatie gaat steeds verder, kerntrekbeveiliging of extra nok vergrendelingen bij de deuren of ramen alles is mogelijk.

Isolerende werking.

Onze kozijnen werken voor u. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen wordt de kou buiten gehouden en blijft de warmte binnen, zodat uw huis altijd lekker behaaglijk blijft. Vergeet niet dat behalve de kou, ook geluid door kunststof kozijnen veel minder doordringt in uw woning. U zult verbaasd zijn van de isolerende werking in combinatie met de door ons geadviseerde HR++ ( argon gas gevuld ) beglazing type.

Duurzaamheid.

Het klinkt misschien vreemd dat kunststof kozijnen duurzaam zijn, daarom leggen wij hier uit waarom dit zo is. Kunststof kozijnen gaan ten eerste ontzettend lang mee. Ten tweede worden kunststof kozijnen gerecycled, van de oude kozijnen worden weer nieuwe kozijnen of andere producten gemaakt. Bedenkt u eens hoeveel verf er wordt bespaard als u kiest voor ons product? Bovendien hebben we het dan nog niet gehad over de bijdrage die het levert aan ons milieu, dit moet voor iedereen toch een extra reden zijn, want onze kinderen hebben ook recht op een goede toekomst toch !