De hef-schuifpuien serie !

Vero kunststof kozijnen streeft naar het hoogste…

Projecten in Barendrecht – Nieuwegein en Rotterdam zijn uitstekend verlopen, advies projecten met stijl.

Onze kunststof kozijnen zijn ISO 9001 gecertificeerd een advies met grote waarde!. Daarnaast zijn de nieuwe SOFTLINE kunststof kozijnen KOMO- SKG en CE gecertificeerd en natuurlijk voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Mede dankzij de inwendige staal versterkingen en mee-lasproppen worden hiermee de allerhoogste mate van inbraakwerkende kunststof kozijnen gerealiseerd.

Onderhoudsarm…
Heerlijk…een minimum aan onderhoud.
In ons afwisselend klimaat staan kunststof kozijnen vaak bloot aan allerlei extreme weersinvloeden.Voor Veka SOFTLINE kunststof kozijnen en profielen is dat geen enkel probleem. Want Veka kunststof kozijnen zijn bestand tegen weer en wind, jaar in jaar uit. Kostbare en tijdrovende schilderbeurten behoren tot het verleden. Af en toe een eenvoudig schoonbeurt terwijl u de beglazing schoonmaakt en uw kunststof kozijnen blijven eruit zien als fonkelnieuw.

Een rustig gevoel: de beste beveiliging tegen inbraak…
Het is helaas de realiteit van vandaag: deuren en kozijnen moeten berekend zijn op het weren van ongewenste personen. Met het oog daarop biedt Veka kozijnsystemen die voorzien kunnen worden van het politie keurmerk ‘veilig wonen’ Mede dankzij de stalen versterking in de profielconstructie wordt hiermee de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

Vero kozijnen- geveladvies adviseert SKG***
Er zijn drie klassen; één tot en met drie sterren. Het aantal sterren geeft een bepaalde mate van de inbraak vertraging weer en staat altijd vermeld op het product in het SKG-logo.
SKG* sloten worden gebruikt om deuren en ramen drie minuten inbraakwerend te maken. Buiten de SKG* meerpuntssluitingen dienen deze sloten altijd in combinatie met andere sloten SKG* toegepast te worden.
SKG** sloten zijn in staat zelfstandig deuren en ramen drie minuten inbraakwerend te maken. Een SKG** meerpuntssluitting is zelfs zelfstandig in staat om een deur vijf minuten inbraakwerend te maken. Twee SKG** sloten zijn eveneens in staat om een deur vijf minuten inbraakwerend te maken.
SKG*** sloten met kerntrek beslag zijn ten opzichte van de SKG** sloten bijvoorbeeld extra voorzien van een boorbelemmering, dit in combinatie met kerntrek beslag en een ongewenst persoon heeft nog minder toegang.

Vlak of Renovatie Softline profiel…
Beide profielen zijn voorzien van stalen versterkingen!  Het vlakke profiel is 70 mm, terwijl het renovatieprofiel een dikte van 106 mm heeft. Daardoor heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout. Het vlakke profiel oogt daarentegen toch wat strakker en moderner en is uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie woningen met een modern karakter. Onder het prettige uiterlijk van Veka kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerder wanden en stalen versterkingen, zijn de TOPLINE profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar.
Topline kozijnprofielen van Veka zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduwdruk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten. Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan U in meerdere opzichten de vruchten plukt: U heeft geen last van tocht, U bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.

Hoog comfort
Het basismodel van Veka kunststof kozijnen heeft een hoogwaardige, stabiele en duurzame constructie met metaalversterking en het extreem stabiel schroefsysteem in het kozijn. Hoog-waardig gegalvaniseerd beslag, extra versterkte schaarlagers en een zelf- arreterende handgreep garanderen extra grip en veiligheid. Modern, isolerend dubbelglas geeft extra warmteisolatie. Alle ramen bieden hoge geluidsisolatie. Bijzonder soepele bediening, met zekeringen voor foutieve bediening en dichtslaan. Het corrosiebestendige niveau-pookslot zorgt voor eenvoudige bediening.

Wees kritisch BIJ UW AANKOOP !
Ramen van Veka zien er ook na jaren nog uit als nieuw. Door het gebruik van topklasse- onderdelen zijn ze moeiteloos te openen en te sluiten. Er bestaan grote kwaliteitsverschillen:
Alleen de perfect op elkaar afgestemde kwaliteitselementen van Veka – van beslag tot profiel – garanderen decennia lange levensduur en aangenaam wooncomfort;

  • Garantie tot wel 10 jaar.
  • Softline gevelelementen, voor elk type woning de juiste uitstraling.
  • Levering en montage onder keurmerk garantie.
  • Energiebesparende kozijnen.
  • Kozijnen met de hoogste veiligheidsnormen.
  • Betaalbare kozijnen volledig naar uw wensen.

Welk kozijn past bij u, en ziet u graag terugkomen in uw woning? Vraag direct uw offerte aan.