ACTIE ! betalingskorting !

Elk woning begint en wordt nog mooier met het Vero kozijnen advies ! Zeker in combinatie met een zeer aantrekkelijke korting op uw nieuwe kunststof kozijnen- deuren- dakkapel of hef/schuifpui. De Actie periode is er dan ook 1 om zeker niet mis te lopen. Geen aanbetalingen via Vero kozijnen, maar juist een betalingskorting.

U denk ja dat horen wij vaker korting ! maar bij ons ziet U ook daadwerkelijk de korting in Uw offerte aangegeven.  Denkt U aan die prachtige nieuwe schuifpui- of openslaande deuren voor uw woonkamer ? vraag een gratis offerte aan via de gratis offerte knop rechtsboven, en ervaar Vero kozijnen.

De korting geldt op elke opdracht, of het nu gaat om kunststof kozijnen- kunststof hef/schuifpui- kunststof ramen- een mooi kunststof voordeur of dakkapel alles op het gebied van kunststof gevelelementen is vertrouwd via Vero kozijnen.