Kunststof-kozijnen advies

Bent u opzoek naar nieuwe kunststof kozijnen- een hef-schuifpui- tuindeuren- dakkapel of een prachtige voordeur. Laat u goed adviseren en neem nooit direct een beslissing, dit is ons eerste advies.

Vraag een gratis offerte aan via onze website, een adviseur neemt hierna contact met u op om een vrijblijvende afspraak met u te maken. Dit kan zowel bij u thuis als op kantoor, waar u zich prettig bij voelt.

Na het gesprek wordt er een calculatie opgemaakt en een uitgebreide offerte opgesteld, deze sturen wij u toe per e-mail. Veel bedrijven willen u op kantoor ontvangen, in hun omgeving om daar de offerte te bespreken en u overhalen om maar direct uw handtekening te zetten, zoals eerder gezegd doe dit niet !

Wij sturen u de uitgebreide offerte voorzien van de algemene voorwaarde keurig toe, zodat u deze thuis op uw gemak kunt inlezen, zijn er vragen ? de zelfde adviseur die bij u thuis is geweest of op kantoor heeft gesproken is en blijft uw aanspreekpunt en helpt u graag verder met elke vraag die u heeft.

Is er hierna het vertrouwen ! dan gaan we samen toewerken naar een prachtig eindresultaat. Vero kozijnen is uw partner voor kwaliteit in vele opzichten, Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar.