Kunststof-kozijnen-Spijkenisse

( Het Timmer- bouwbedrijf) Het vinden van de juiste aannemer om uw huis te verbouwen is geen makkelijke klus die u waarschijnlijk ook maar enkele malen in uw leven laat realiseren, en dan wilt u wel een vertrouwd en goed gevoel. U wilt dan ook niets liever dat de verbouwing in goede handen is en de werkzaamheden conform uw wensen verlopen. Vaak weet u ook niet waar u moet beginnen met het zoeken en welke belangrijke zaken u op een rijtje moet zetten. Naast het aanstellen van een betrouwbaar aannemersbedrijf en/of een architect zijn er namelijk tal van andere belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden. Denk hierbij aan; prijsafspraken, realisatie van de werkzaamheden conform de gemaakte afspraken, omgevingsvergunning, referenties, etc. Indien u van plan bent om bijvoorbeeld een aanbouw te laten uitvoeren, kijkt u dan eens naar de mogelijkheden die Timmer- bouwbedrijf van Amen u kunnen bieden ! Uw totale verbouwing van A tot Z laten verzorgen u krijgt alle hulp die daarbij nodig is of gevraagd woord! van het eerste advies tot aan de oplevering.

Vero kozijnen staat u volledig bij omtrent alle gevelelementen ( kozijnen- ramen- deuren en schuifpuien ) een gericht advies op maat daar staan wij inmiddels bekent om. Vele klanten gingen u voor, Vero kozijnen is inmiddels een begrip in de regio Spijkenisse en ver daar buiten.

Denkt u aan een verbouwing van bijvoorbeeld, een aanbouw, serre, nieuwe badkamer/toilet, dakopbouw of nieuwbouw woning ! neemt u dan eens vrijblijvend contact op met de bouwafdeling ook zei helpen u graag verder te bereiken onder 0181-712883 ( keuze 2 ) bouwafdeling of kijk op www.rvanamen.nl

Bouwbedrijf van Amen het vertrouwde adres voor elke verbouwing aan uw huis- bedrijfspand of nieuwbouw project ! een gerichte keuze voor kwaliteit met hoofdletter K……