Join the family, Vero kozijnen !

Vero kozijnen gaat echt verder voor zijn klanten, dat zouden de krantenkoppen vermelden. Vero kozijnen bied voor klanten namelijk een modelwoning aan waar u een prachtige hef-schuifpui- dubbele tuin,balkon/deuren- dakkapel- prachtige exclusieve voordeur- zonwering en kunststof kozijnen kunt ervaren wat echt in het werk te aanschouwen is, gewoon in een woonhuis in een echte straat en waar gewoon geleefd wordt. Dit totaal nieuwe concept is ontstaan en bedacht door de directie van Vero kozijnen, dit naar aanleiding van de in 2018 ingevoerde nieuwe AVG wetgeving.

Vroeger konden wij referentieadressen opgeven ! konden klanten gaan kijken naar hun toekomstige eindresultaat, maar aangezien de nieuwe AVG wetgeving ( privacywet ) van kracht is mogen wij dit niet meer doen, wat ook wel ergens te begrijpen is.  
Natuurlijk respecteren wij deze wetgeving, maar horen wij ook steeds meer van klanten jammer dat we het alleen in de showroom kunnen zien ! 
 
Nu bieden wij een modelwoning aan, waar u vrijblijvend alle elementen zelf kunt voelen en ervaren hoe mooi het in een woning als eindresultaat kan worden, een ervaring waar duidelijk vraag naar is, Vero kozijnen vind zijn adviseerde rol enorm belangrijk en daarom bieden wij u deze extra mogelijkheid als aanvulling op de showroom.
Deze model showroom is op afspraak te bezoeken dat zult u begrijpen, een afspraak kan zowel telefonisch als per e-mail worden gemaakt. Dus heeft u niet voldoende aan alleen de showroom, of wilt u net wat extra informatie en de kunststof elementen in een woonhuis aanschouwen dan bent u van harte welkom, tevens kunt u hier ook uw eventuele lopende offerte direct bespreken met de adviseur. Uiteraard staat ook hier de koffie voor u klaar ! 
 
De modelwoning staat in de regio Alblasserdam ! onder de Rook van Rotterdam en op 30 minuten rijden over de vaste showroom in Spijkenisse.
Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vaste nummer 0181-712883 of via info@verokozijnen.nl we vernemen graag van U.

10 reacties op “Join the family, Vero kozijnen !

 1. De installatie heeft afgelopen week plaats gevonden ! Vero kozijnen heeft een nieuwe hefschuifpui gemonteerd en kozijnen op de 1ste verdieping. Alles prima verlopen, de monteurs ( Roy en Piet ) ontzettend fijne mannen en adviseur in het voortraject was zeer goed, vakkennis en meedenken met de klant was overduidelijk aanwezig Raymond bedankt voor je advies het is werkelijk prachtig geworden.

  Mvg
  Fam. vd Leegde te Spijkenisse

 2. Montage van onze nieuwe kunststof kozijnen zijn gedaan ! Onze dank gaat uit naar dhr. Verwers voor een meer dan uitstekend advies en service. De montage mensen die een week bij ons zijn geweest werkelijk grandioos……

  Voor ons was verokozijnen super, een uitstekende recensie meer dan waard.

 3. Helemaal tevreden ! advies en vertrouwen was top. Eindresultaat zeer mooi geworden. Wij zijn enorm blij hoe alles is verlopen. Groot compliment !

  Fam. Doesburgen

 4. Zeer te vrede met het eindresultaat ! uitstekend advies en communicatie de montage medewerkers die bij ons waren zijn uitstekend. Die graag wat extra voor je als je dit wenst.

  Fam. Dogenbos

 5. Geweldig geholpen team Vero kozijnen. We zijn enorm blij dat het zo mooi is geworden en alles zo vlekkeloos verliep extra compliment voor Roy en montage ploeg vakwerk.

  Regino en Sandra.

 6. Hallo Vero, wij danken jullie graag voor het geleverde werk ! de adviseur was echt enorm prettig en montage in super verlopen, wat een prettige mensen. Echte een aanrader het bedraf.
  fam. Alstonge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *