ACTIE ! betalingskorting !

Elk woning begint en wordt nog mooier met het Vero kozijnen advies ! Zeker in combinatie met een zeer aantrekkelijke korting op uw nieuwe kunststof kozijnen- deuren- dakkapel of hef/schuifpui. De Actie periode is er dan ook 1 om zeker niet mis te lopen. Geen aanbetalingen via Vero kozijnen, maar juist een betalingskorting.

U denk ja dat horen wij vaker korting ! maar bij ons ziet U ook daadwerkelijk de korting in Uw offerte aangegeven.  Denkt U aan die prachtige nieuwe schuifpui- of openslaande deuren voor uw woonkamer ? vraag een gratis offerte aan via de gratis offerte knop rechtsboven, en ervaar Vero kozijnen.

De korting geldt op elke opdracht, of het nu gaat om kunststof kozijnen- kunststof hef/schuifpui- kunststof ramen- een mooi kunststof voordeur of dakkapel alles op het gebied van kunststof gevelelementen is vertrouwd via Vero kozijnen.

 

7 reacties op “ACTIE ! betalingskorting !

 1. Onze nieuwe kozijnen (kunststof) zijn gemonteerd ! het is uitstekend verlopen.
  Vanaf de offerte/advies fase tot de volledige montage. Groot compliment voor iedereen.

  Bedankt !

  Fam. Vet te Barendrecht

 2. Nieuwe voordeur- schuifpui en kozijnen met keralit delen zijn geïnstalleerd.

  Ontzettend mooi geworden ! echt een groot compliment voor iedereen.

  Mvg
  Fam. Vonkel uit Rotterdam

 3. Zo dan, onze nieuwe kunststof kozijnen zijn gemonteerd ! wat is het mooi geworden echt gaaf. Vero onwijs bedankt voor jullie goede advies en hulp, het is allemaal geweldig verlopen groot compliment ok voor montage ploeg ( Top gasten )

  Groeten,
  Dave en Linda

 4. Duidelijke afspraken en top advies meer dan uitstekende montage mensen, uitstekende 1ste indruk. Was erg prettig allemaal.
  Bedankt, Mvg Fam. Distelboom

 5. Na een drukke week echt alles geweldig geworden ! Bedankt voor het advies en de hulp omtrent ons project.

  Het is ontzettend mooi geworden.

  Fam. van der slagt

 6. Er wordt echt met je mee gedacht, aangezien wij niet elk jaar kozijnen laten vervagen is dat toch wel erg fijn. Het eerste contact was al enorm prettig, na opdracht gegeven te hebben werd het alleen maar beter. Communicatie en afspraken waren zeer goed, alles vlekkeloos verlopen. Voor ons was het een zeer prettige en fijne ervaring ! TOP…

 7. Hallo Vero, wij danken jullie graag voor het geleverde werk ! de adviseur was echt enorm prettig en montage in super verlopen, wat een prettige mensen. Echte een aanrader het bedraf.
  fam. Alstonge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *