Kunststof kozijnen Spijkenisse

U bent woonachtig in de regio Spijkenisse ! en op zoek naar de mooiste en beste kunststof kozijnen ? ook daarvoor bent u van harte welkom in de complete showroom aan de Ohmweg 2 te Spijkenisse.

Vele voordelen voor u als klant heeft dit te bieden.

Hier kunt u onder andere de vele kleuren mogelijkheden en diverse kozijnen- deuren in werkelijkheid ervaren, de exclusieve kunststof kozijnen met houtlook verbinding aan zowel de binnen als buitenzijde is natuurlijk aanwezig ! dit is allemaal in echt metselwerk opgesteld waardoor u het juiste gevoel kunt ervaren met de daarbij behorende uitstraling.

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen- gevenelementen ! of  compleet nieuwe aanbouw ?

Alle producten staan al jaren garant voor kwaliteit. Daarnaast heeft u via ons altijd te maken met ervaren en professionele vakmensen. Een advies bij u thuis- in de showroom/kantoor of op de bouw lokatie alles is mogelijk.

Kozijnen

Wij bieden u verschillende soorten kozijnen: kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en hardhouten kozijnen, al deze soorten hebben elk hun unieke voordelen. Zo zijn kunststof kozijnen erg duurzaam en enregie zuining. Aluminium kozijnen zijn ideaal voor extra grote raamoppervlakten zoals vliesgevels. En wanneer u kiest voor hardhouten kozijnen, dan bent u zeker van een goede warmte- en geluidsisolatie. Het hangt helemaal af van uw wensen waar u uiteindelijk voor kiest.

Er is in ieder geval genoeg keus!

Deuren

Bij onze deuren heeft u keuze uit diverse soorten, die elk hun eigen sterke punten hebben. Kunststof kozijnen/deuren zijn zeer brandveilig, omdat ze moeilijk ontvlambaar en zelfdovend zijn. Bij aluminium kozijnen/deuren is de stabiliteit enorm sterk. Dit komt door de thermische onderbreking ( koudebrug system ) waar de kamers van de kozijnen/deuren van zijn voorzien. Het voordeel van hardhouten kozijnen is dat u deze bij ons zelf kunt ontwerpen. Zo creëert u uw eigen unieke voordeur !

Waarom kiezen voor Vero kozijnen- geveladvies ?

 • Meer dan 20 jaar ervaring !
 • Persoonlijk advies op maat !
 • Nieuwbouw en renovatie !
 • Beste service/begeleiding door persoonlijk contact gehele project !
 • 10 jaar garantie !
 • Betalingskorting systeem
 • Nooit geen aanbetalingen !
 • Enorme keuze uit kozijn profielen !
 • Exclusief houtverbinding HVL !

Vraag een vrijblijvende offerte aan via de gratis offerte pagina ( rechts boven ) of bel ons

5 reacties op “Kunststof kozijnen Spijkenisse

 1. Zowel ons huis in Nieuwegein als de woning van onze dochter in Dordrecht voortreffelijk uitgevoerd met nieuwe kunststof kozijnen en voorzien van een uitstekend advies.

  Kortom een meer dan uitstekende prijs en advies, de zeer fijne en vakkundige communicatie zowel voor-tijdens als na de montage.

  Onze ervaring TOP bedrijf die werkelijk alles nakomt wat beloofd wordt.

  M.v.g.
  Fam. de Fakkel

 2. Alles is uitstekend regelt en elke afspraak is zeker nagekomen. Uitstekende prijs, zeer goed advies- ( Wim ) en fijne montage mannen erg vriendelijk en behulpzaam.
  Zeker een bedrijf die wij kunnen aanbevelen.

  Fam. Dijkstra te Spijkenisse

 3. Onze ervaring met Vero kozijnen is uitstekend, mooie en kwaliteit kozijnen. De adviseur ook zeer vakkundig en hele fijne montage mannen.

  Onze ervaring grandioos, Vero kozijnen bedankt voor alles.

  Fam. van Herpen te Spijkenisse

 4. Zeer te vrede met het eindresultaat ! uitstekend advies en communicatie de montage medewerkers die bij ons waren zijn uitstekend. Die graag wat extra voor je als je dit wenst.

  Fam. Dogenbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *