Waarom kiezen voor kunststof kozijnen ?

Hoewel kozijnen zelf maar relatief klein zijn, bepalen ze voor een groot deel de uitstraling van uw huis. Het is dan ook belangrijk dat u mooie en goed onderhouden kozijnen in uw huis heeft, wat uw huis direct een stuk aantrekkelijker maakt. De keuze voor een kunststof kozijn levert een aantal grote voordelen op:

De voordelen omtrent Kunststof kozijnen:

Uitstraling.

Elke paar jaar is het een gevecht met houten kozijnen om deze zo glad mogelijk te schuren. Met kunststof kozijnen heeft u deze problemen niet. Dit komt omdat kunststof kozijnen van ‘nature’ heel glad zijn en dit ook blijven: een kunststof kozijn zit gegarandeerd ‘strak in de lak’.

Veiligheid.

Het is een veilig gevoel wanneer kozijnen uw belangrijkste bezittingen beschermen. Storm, spelende kinderen of het inbrekersgilde: onze kunststof kozijnen weerstaan het allemaal. Dit komt doordat we gebruik maken van het beste ‘beslag’ en kwalitatief hoogwaardig staal in de kozijnen. De politie geeft niet voor niets het SKG keurmerk af op alle door ons geadviseerde gevelelementen of te wel de kunststof kozijnen.

Isolerende werking.

Onze kozijnen werken voor u. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen wordt de kou buiten gehouden en blijft de warmte binnen, zodat uw huis altijd lekker behaaglijk blijft. Vergeet niet dat behalve de kou, ook geluid door kunststof kozijnen veel minder doordringt in uw woning. U zult verbaasd zijn van de isolerende werking in combinatie met de door ons geadviseerde HR++ ( argon gas gevuld ) beglazing type.

Duurzaamheid.

Het klinkt misschien vreemd dat kunststof kozijnen duurzaam zijn, daarom leggen wij hier uit waarom dit zo is. Kunststof kozijnen gaan ten eerste ontzettend lang mee, minimaal een heel mensenleven, uitgaande van 80 jaar. Ten tweede worden kunststof kozijnen gerecycled, van de oude kozijnen worden weer nieuwe kozijnen of andere producten gemaakt. Bedenkt u eens hoeveel verf er wordt bespaard als u kiest voor ons product? Bovendien hebben we het dan nog niet gehad over de bijdrage die het levert aan ons milieu, dit moet voor iedereen toch een extra reden zijn, want onze kinderen hebben ook recht op een goede toekomst toch !

11 reacties op “Waarom kiezen voor kunststof kozijnen ?

 1. Kunststofkozijnen zijn gemonteerd ! wij hebben een nieuwe voordeur- hefschuifpui en nieuwe kozijnen op de bovenverdieping laten monteren.

  Vaak heb je snelle verkoper en geen echt advies maar hier was het zeker anders. Een zeer goed- duidelijk advies van de goede adviseur ( Raymond ) wat ons veel vertrouwen gaf, fijne montage medewerkers.

  Uitstekend bedrijf ! kwaliteit en prijs verhouding geweldig goed, aanrader wat ons betreft.

  Mvg
  Fam. Gellio stella te Dordrecht.

 2. Gewoon meer dan goed het gehele proces ! uitstekende communicatie – fijn advies- en geweldige montage ploeg.

  Kortom bedankt voor alles, de hele woning ziet er geweldig mooi uit.

 3. Vero kozijnen bedankt ! werkelijk prachtig geworden met jullie mooie houtlook kozijnen het Alkuplus profiel. Dat was het juiste advies die bij kregen van dhr. Verwers.

  Eindresultaat meer dan verwacht, montage ploeg top. Groot compliment voor jullie allemaal.

  Gr,
  Leo en Mira te Spijkenisse

 4. Zo mooi geworden onze woning,nieuwe kunststof kozijnen en schuifpui zeer content met uitgevoerde werkzaamheden.

  Ook een compliment voor de adviseur ! heeft ons meer dan uitstekend bijgestaan.

  Mvg
  Fam. Tuimelaar

 5. Nieuwe kozijnen zitten er in ! Top verlopen alles vanaf eerste contact echt prettig en een goed advies. Montage mensen vakmensen.

  Team Vero kozijnen bedankt.

  Gr,
  T. van Geel

 6. Nieuwe voordeur- schuifpui en kozijnen met keralit delen zijn geïnstalleerd.

  Ontzettend mooi geworden ! echt een groot compliment voor iedereen.

  Mvg
  Fam. Vonkel uit Rotterdam

 7. Duidelijke afspraken en top advies meer dan uitstekende montage mensen, uitstekende 1ste indruk. Was erg prettig allemaal.
  Bedankt, Mvg Fam. Distelboom

 8. Na een drukke week echt alles geweldig geworden ! Bedankt voor het advies en de hulp omtrent ons project.

  Het is ontzettend mooi geworden.

  Fam. van der slagt

 9. Helemaal tevreden ! advies en vertrouwen was top. Eindresultaat zeer mooi geworden. Wij zijn enorm blij hoe alles is verlopen. Groot compliment !

  Fam. Doesburgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *