De bouwafdeling

( Het Aannemersbedrijf) Het vinden van de juiste aannemer om uw huis te verbouwen is geen makkelijke klus die u waarschijnlijk ook maar enkele malen in uw leven laat realiseren, en dan wilt u wel een vertrouwd en goed gevoel. U wilt dan ook niets liever dat de verbouwing in goede handen is en de werkzaamheden conform uw wensen verlopen. Vaak weet u ook niet waar u moet beginnen met het zoeken en welke belangrijke zaken u op een rijtje moet zetten. Naast het aanstellen van een betrouwbaar aannemersbedrijf en/of een architect zijn er namelijk tal van andere belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden. Denk hierbij aan; prijsafspraken, realisatie van de werkzaamheden conform de gemaakte afspraken, omgevingsvergunning, referenties, etc. Indien u van plan bent om bijvoorbeeld een aanbouw te laten uitvoeren, kijkt u dan eens naar de mogelijkheden die Timmer- bouwbedrijf van Amen u kunnen bieden ! Uw totale verbouwing van A tot Z laten verzorgen u krijgt alle hulp die daarbij nodig is of gevraagd woord! van het eerste advies tot aan de oplevering.

Vero kozijnen staat u volledig bij omtrent alle gevelelementen ( kozijnen- ramen- deuren en schuifpuien ) een gericht advies op maat daar staan wij inmiddels bekent om. Vele klanten gingen u voor, Vero kozijnen is inmiddels een begrip in de regio Spijkenisse en ver daar buiten.

Denkt u aan een verbouwing van bijvoorbeeld, een aanbouw, serre, nieuwe badkamer/toilet, dakopbouw of nieuwbouw woning ! neemt u dan eens vrijblijvend contact op met de bouwafdeling ook zei helpen u graag verder te bereiken onder 0181-712883 ( keuze 2 ) bouwafdeling of kijk op www.rvanamen.nl

Bouwbedrijf van Amen het vertrouwde adres voor elke verbouwing aan uw huis- bedrijfspand of nieuwbouw project ! een gerichte keuze voor kwaliteit met hoofdletter K……

7 reacties op “De bouwafdeling

 1. Kunststofkozijnen zijn gemonteerd ! wij hebben een nieuwe voordeur- hefschuifpui en nieuwe kozijnen op de bovenverdieping laten monteren.

  Vaak heb je snelle verkoper en geen echt advies maar hier was het zeker anders. Een zeer goed- duidelijk advies van de goede adviseur wat ons veel vertrouwen gaf, fijne montage medewerkers.

  Uitstekend bedrijf ! kwaliteit en prijs verhouding geweldig goed, aanrader wat ons betreft.

  Mvg
  Fam. Gellio stella te Dordrecht.

 2. Gewoon een zeer prettig bedrijf, uitstekende adviseurs helder en duidelijk. Uitstekende prijs wat ook niet onbelangrijk was.

  Komen zeker terug in de toekomst.

  Fam. Kraal uit Utrecht.

 3. Nieuwe kozijnen zitten er in ! Top verlopen alles vanaf eerste contact echt prettig en een goed advies. Montage mensen vakmensen.

  Team Vero kozijnen bedankt.

  Gr,
  T. van Geel

 4. De hele week montage ploeg over de vloer gehad, zeer prettige en vakkundig personeel. Het is heel mooi geworden, wij zijn meer dan te vreden Vero kozijnen heeft ons echt voorzien van advies op maat. Eindresultaat prachtig geworden onze goede referentie is dan ook meer dan verdient.

  Dhr/ mevr, Engelvrij te Barendrecht.

 5. Er wordt echt met je mee gedacht, aangezien wij niet elk jaar kozijnen laten vervagen is dat toch wel erg fijn. Het eerste contact was al enorm prettig, na opdracht gegeven te hebben werd het alleen maar beter. Communicatie en afspraken waren zeer goed, alles vlekkeloos verlopen. Voor ons was het een zeer prettige en fijne ervaring ! TOP…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *