Kunststof kozijnen Hoogvliet

Vero kozijnen de nummer 1 in kunststof kozijnen en gevelelementen !

‘Een wereld van verschil! Zo comfortabel is het hier in huis nog nooit geweest!’ Een bijzonder mooi compliment van een tevreden klant na het plaatsen van onze kunststof kozijnen met hoog rendement beglazing. Dit betreft VVE projecten in de gemeente Hoogvliet- Vlaardingen Alblasserdam en Dordrecht.

Het treft precies de kern van Vero kozijnen: het bijdragen aan optimaal woonplezier door onze kunststof kozijnen. En daar helpen we ú ook graag bij!

Kunststof kozijnen, HR++ isolatieglas en woonplezier gaan bij Vero kozijnen hand in hand. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende type kunststof kozijnen, denk hierbij aan ons verdiepte profiel met houtlook verbinding, of het moderne vlakke profiel allemaal geassembleerd in de eigen fabriek in Nederland. Precies die uitvoering die bij u en uw woning past. Zo kunt u kiezen voor glas met een specifieke werking, bijvoorbeeld geluiddempend. U kunt dus zelf bepalen hoe hoog of hoe goed uw isolatie tegen de koude moet zijn en in welke mate zonlicht welkom is. Maar altijd uit zich dat in een lager energieverbruik, een lagere energierekening en optimaal woonplezier.

En benauwd wordt het nooit, want wij bieden u ook verschillende ventilatiemogelijkheden, van ventilatie in het glas en het plaatsen van ventilatieroosters tot slimme meervoudige kiep-standen op elk draai/kiep raam.  En wat te denken van blinden scharnieren ! op alle draai/kiep ramen en deuren,ook dit is mogelijk. En dit allemaal uitgevoerd met het SKG- Komo- politie keurmerk veilig wonen en het VKG keurmerk op elk kozijn. Met Vero kozijnen zit u  dus beslist goed, een advies met een visie daar staan wij bekent om.

2 reacties op “Kunststof kozijnen Hoogvliet

  1. Namens alle VVE bewoners bedankt voor een uitstekende montage en begeleiding. Het wooncomfort en de uitstraling is perfect.

    Mvg
    Voorzitter VVE te Dordrecht.

  2. Dinsdag 12 maart 2019 is een Kunstof voordeur geplaatst door Vero Kozijnen uit Spijkenisse. De werkzaamheden is keurig uitgevoerd en netjes afgewerkt door de medewerkers van Vero Kozijnen en ben super blij mee. Bedankt voor de perfecte service.

    Met vriendelijke groet,
    Fam. Hira uit Barendrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *