inbraakwerende kunststof kozijnen

Veiligheid  in de ruimste zin van het woord dat zijn de kunststof kozijnen via Vero kozijnen. In Rotterdam- Utrecht en de vele omliggende gemeente zijn de afgelopen jaren het aantal inbraken toegenomen. Vero kozijnen onderscheidt zich door kozijnen te adviseren die inbraak bestendig/werend zijn.Veiligheid staat echt centraal bij Vero kozijnen. Door de effectief beveiligde SKG kunststof kozijnen via Vero kozijnen maken inbrekers geen kans en verlaat u met een gerust hart uw woning. Een kunststof kozijn met een exclusieve uitstraling passende bij uw woning, het is allemaal mogelijk via Vero kozijnen. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en leverbaar in verschillende kleuren en structuren. Onderhoud is nog nauwelijks nodig. Het afnemen van het kunststof kozijn met een vochtige zachte doek is vaak al voldoende.

 ISOLATIE

Concentratieproblemen, slaapstoornissen en irritaties, geluidsbelasting in een slaap, woon of werkruimte kan erg hinderlijk zijn. De gecertificeerde kunststof kozijnen van Vero kozijnen- geveladvies zijn leverbaar in verschillende soorten isolatieklassen en zijn speciaal ontwikkeld om rust te brengen in uw woonruimte.

ZEKERE VEILIGHEID

U wilt veilig zijn in uw eigen huis en inbraakpogingen voorkomen. Bij 70% van de inbraken worden de kozijnvleugels gelicht. Inbrekers zijn bij traditionele kozijnen letterlijk binnen enkele seconden binnen. De veiligheidseisen aan uw kunststof kozijnen zijn sterk afhankelijk van uw type woning, laat u hierover goed informeren door de deskundige adviseur van Vero kozijnen- geveladvies.

NORMEN EN DUURZAAMHEID

Nieuwe kunststof kozijnen via Vero kozijnen-geveladvies bieden u de zekerheid van veiligheid ! en duurzaamheid !, de Normen die verwacht worden van een SKG- Komo keurmerk en Politie keurmerk Veilig wonen leggen wij u graag persoonlijk uit hierdoor zult u een helder en duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ? 

Wenst u een vrijblijvende offerte dan staan wij geheel tot uw beschikking ! via bovenstaande link GRATIS OFFERTE rechts boven kunt u een formulier invullen, na het invullen van dit formulier gaat er een afspraak met u gemaakt worden met de adviseur. Uiteraard kan dit ook telefonisch of via info@verokozijnen.nl

9 reacties op “inbraakwerende kunststof kozijnen

 1. De installatie heeft afgelopen week plaats gevonden ! Vero kozijnen heeft een nieuwe hefschuifpui gemonteerd en kozijnen op de 1ste verdieping. Alles prima verlopen, de monteurs ( Roy en Piet ) ontzettend fijne mannen en adviseur in het voortraject was zeer goed, vakkennis en meedenken met de klant was overduidelijk aanwezig Raymond bedankt voor je advies het is werkelijk prachtig geworden.

  Mvg
  Fam. vd Leegde te Spijkenisse

 2. Montage van onze nieuwe kunststof kozijnen zijn gedaan ! Onze dank gaat uit naar dhr. Verwers voor een meer dan uitstekend advies en service. De montage mensen die een week bij ons zijn geweest werkelijk grandioos……

  Voor ons was verokozijnen super, een uitstekende recensie meer dan waard.

 3. Helemaal tevreden ! advies en vertrouwen was top. Eindresultaat zeer mooi geworden. Wij zijn enorm blij hoe alles is verlopen. Groot compliment !

  Fam. Doesburgen

 4. Zeer te vrede met het eindresultaat ! uitstekend advies en communicatie de montage medewerkers die bij ons waren zijn uitstekend. Die graag wat extra voor je als je dit wenst.

  Fam. Dogenbos

 5. Geweldig geholpen team Vero kozijnen. We zijn enorm blij dat het zo mooi is geworden en alles zo vlekkeloos verliep extra compliment voor Roy en montage ploeg vakwerk.

  Regino en Sandra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *